O Nama

       Kompanija Global Trade Solutions osnovana je 2010 godine  sa ciljem da na tržištu Balkana, koje ima veliki potencijal, uspostavi nove standarde u prodaji teretnih motornih vozila i postane lider na tržištu. Uzevši u obzir tradicionalno partnerstvo Srbije i Belorusije u svim oblastima kao i sporazum o slobodnoj trgovini, uvideli smo jasan putokaz u odabiru strateškog partnera. Poverenje nam je ukazala velika i dobro poznata, renomirana fabrika motornih vozila „MAZ“ iz Minska, Belorusija. Ugovor sa MAZ-om nas je obavezao da, kako na teritoriji Srbije tako i u regionu, obnovimo poverenje tržišta u ovaj nekada veoma popularan brend.

       Fabrika automobila MAZ je danas jedna od najmodernijih i najrazvijenijih fabrika na teritoriji Istočne Evrope. Njihovi proizvodi po kvaltetu, dizajnu i tehnološkom razvoju u potpunosti pariraju proizvodima zapadne Evrope, prateći potrebe i standarde evropskog tržišta pritom zadržavajući sve osobine veoma izdržljivih vozila namenjenih za korišćenje i eksploataciju u najtežim uslovima rada. Široku gamu proizvoda fabrike „MAZ“ čine: kamioni, autobusi i veliki broj prikolica i poluprikolica za različite namene. Svi proizvodi se odlikuju dokazanim kvalitetom, izuzetnom sigurnošću, maksimalnim stepenom iskorišćenja i kao najvažnije – cenovno su pozicionirani u skladu sa mogućnostima i prilikama ovog tržišta.

       Dozvolite da Vam pomognemo u odabiru i pronalaženju pravog modela jer bez obzira na vrstu transporta ili vrstu robe koju želite da transportujete  možete očekivati kompletnu uslugu u smislu najpovoljnijh cena i uslova finansiranja vozila, servisiranje i popravku vozila, originalne rezervne delove kao i kompletnu tehničku podršku.

Copyright © 2012  Global Trade Solutions  All Rights Reserved